For første gang deltager ponykuske og ponyer fra Bornholms Ponytrav i det store Julefræs i Billund. i alt 19 børn & voksne tog turen til jylland. Ud af dem var der 7 ponykuske, der skulle deltage i julefræset.
De fleste tog afsted allerede torsdag da vejret havde lovet blæst fredag, og ville ikke risikere at strande hjemme på øen.
Kl 03.15 ramte de fleste billund. Samme aften var der i hast søget for en overnatning i amatørhuset på billund trav. De 2 andre dage foregår i en spejderhytte ikke langt fra travbanen.

De 7 ponykuske deltog i 8 af de 19 løb, der var.

I det første løb bornholmerne var ude i, var det Star & Mathea samt Carl & Natasja der skulle ud og vise sig, og det gik over alt forventning, Mathea som fornyelig havde fået licens til at køre, og for første gang skulle køre et rigtigt løb vandt med låneponyen Star. Ponyen er lånt af Natasja, som fik 4 plads med Carl.

Så var det monte pigerne Tabea og Lauras tur til at ride løb, dette løb gik og rigtig godt da tabea med Dolce vandt og lige efterfølgene kom Laura & Jacki.
Det var lige ved og næsten af det var Laura der løb af med sejeren, efter at Tabea havde fået godt fart i Dolce, og man var sikker på hun skulle vinde, stopper Dolce op lige foran målstrejen for at prutte, heldigvis for Tabea gang i Dolce igen og de vinder.

Så blev det Aichas med Lukas & Oliva med trisses tur det blev et tæt opløb for Aicha som prøvede at få Lukas til at vinde, men det blev kanon flot 2. Plads, med Oliva lige bag efter som fik en 3.plads.

Nu skulle Filuca ud med sin nye Pony Mormors Tubo, & det var nok lidt spænedene da Filucca var vandt til at køre shetlænder & nu skulle ud blandt de hurtige med en godlandsruss, men det gik fremragende med en flot 6 plads.
Mor, far & Lillesøster på 3 mdr. Heppede.

Så havde alle ponyene været igennem første gang, og skulle ud i de efterfølgene løb ud for anden gang.

I løb 15, var det søskenparet Oliva med Trisse og Tabea med Dolce ud og vise det Bornholmske flag, og igen gik det helt overlegent da Dolce med Tabea vinder og Oliva med Trisse får en 6 plads.

I løb 16 var der 3 bornholmere med, Star med Mathea, Carl med Natasja & Lukas med Aicha. Hvor det igen gik rigtig godt
Mathea en 2. plads, Natasja en 9. plads & Aicha en 3. plads.

Så blev det Filuccas tur igen med Mormors Tubo, blandt de hurtige ponyerne igen, og løb hjem med en 3 plads.

Så nåede vi løb 18, hvor det var den sidste bornholmer Laura med Jacki i monte, og det blev en flot 3 plads.

Billeder kan ses under Billeder.

25 maj 2019 Travskoledag med indledende afd. Pony Liga.

Travskoledagen bestod af 5 Ponyløb

1. Løb var Prøveløb, hvor der var 3 ponyer i prøveløb, den ene udgik, den anden blev disket og Star med Oliva Marie Munk blev godkendt

2. løb, som var Indledende afd. I Bronze Liga,  Blev vundet af Aisha Louise Nørregaard med Lucas

3. Løb som var Monte løb, blev vundet af Fibo & Xenia Andersson

4. Løb Var indledende afd. I Sølv og Guld Liga. – Pga. for lidt ponyere blev ligaerne sat sammen, Her var det Donna Allara med Xenina Andersson der vandt

5. Løb, var som noget helt nyt et showløb, med gamle travkuske.
Her fik vi besøg af 9 forskellige ”gamle” travkuske, hvor vinderen blev Jørn-Erik Christensen (Jønne) Der blev vinder, efterfølgende blev det Per Andersson, og Filip Dahl, som nu er videre til showløbs Finalen.

Billeder fra dagen kan ses under Billeder.

20 April 2019

Årets første løbsdag med 2 ponyløb         Sponsor: Daniels Foder og Transport Torbens Efterfølger
  1. løb - Årets første sulky løb med 6 deltager, som blev vundet af Basse og Emmalee Andersson
  2. Løb – Årets første monte løb med 9 deltager blev vundet af Lisa og Isabella Samson, som slog rekord.

Fotograf: Travfoto Bornholm V/Torben Ager